• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
        Dinsdag 16 Augustus 2024

        Wanneer begint het voetbalseizoen?

        Het mooiste moment van het jaar is bijna daar: de start van het voetbalseizoen. Wanneer het voetbalseizoen begint, voel je dat aan alles. Het nieuws gaat weer over voetbal, de eerste trainingen worden weer ingepland, de velden worden weer klaargemaakt, etc. Om jouw goed voor te bereiden op wanneer het voetbalseizoen begint, hebben we de belangrijkste ins en outs voor elke vereniging voor je op een rijtje gezet. Lees snel door!

        Wanneer begint het nieuwe voetbalseizoen?

        Het amateur voetbalseizoen begint in de meeste gevallen in het weekend van 31 augustus en 1 september. Het verschilt per vereniging wanneer iedereen weer begint met trainen, maar het is aan te raden dit toch minstens twee weken van tevoren te doen. Ook kan het zo zijn dat jij oefenwedstrijden speelt voordat het officiële seizoen begint. Er is dus geen definitief antwoord wanneer jij weer begint met voetballen: dat verschilt per vereniging en soms zelfs per team.

        Wel kunnen we je een overzicht geven van wanneer de grote competities hun eerste speelronde hebben. Waar ga jij eens goed voor zitten?

        CompetitieDatum eerste wedstrijdEerste wedstrijd
        Eredivisie9 september 2024FC Groningen - NAC Breda
        Keuken Kampioen Divisie9 september 2024n.v.t.
        Süper Lig9 september 2024Galatasaray - Hatayspor
        La Liga15 september 2024Athletic Bilbao - Getafe
        Premier League16 september 2024Manchester United - Fulham
        Serie A17 september 2024Genoa FC - Inter Milan
        Ligue 118 september 2024n.t.b.
        Bundesliga23 september 2024Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

        Voorbereiding voetbalseizoen 24/25

        Begint jouw voetbalseizoen 24/25, dan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Dit kun je op verschillende manieren doen. We zetten een paar oefeningen die jouw vereniging ook voor het voetbalseizoen al kan uitvoeren. Begin gelijk!

        Fitness

        De zomerstop lijkt het ideale moment om al je training aan de kant te schuiven en even helemaal niets te doen. Heel even kan dit ook, maar als jij goed voorbereid aan het seizoen wil beginnen, is het belangrijk dat je fitness wel op peil is. Door op je vereniging fitnessapparaten aan te bieden, bied je jouw leden de mogelijkheid om dit eenvoudig te doen.

        Voetvolley toernooi

        Als het nog lekker weer is, wil eigenlijk iedereen wel naar het strand. Als vereniging kun je hierop inspringen door het strand naar jou toe te halen en voor iedereen die wil een toernooi voetvolleybal aan te bieden. Dit wordt op een zandveld gespeeld en kent dezelfde regels als volleybal. Het enige verschil: je mag je handen niet gebruiken. Een speelse manier om toch nog te voetballen dus!

        Zorg voor goede velden

        Iets waar je als vereniging zelf goed op moet letten is dat je velden ook klaar zijn voor de start van het voetbalseizoen 2024. Niet alleen moet het gras er goed bij liggen, ook moet je alle veldmaterialen aanwezig hebben. Zorg ervoor dat je dit tijdig nagaat, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

        Het voetbalseizoen begint met Soccer Concepts

        Ben jij er klaar voor? Soccer Concepts denkt graag met je mee voor de perfecte voorbereiding voor wanneer het voetbalseizoen begint. Neem contact met ons op of plaats je bestelling gelijk!

        Nieuws

        Recente artikelen

        Vergelijk 0

        Voeg nog een product toe (max. 5)

        Start vergelijking