• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
        SoccerConcepts - Dinsdag 16 Juli 2024

        Hoe kom jij de zomerstop voetbal 2024 door?

        De zomerstop voetbal 2024 is begonnen. Oftewel, de meest saaie periode van het jaar. Eigenlijk is het tijdens de zomerstop voetbal 2024 te warm om echt te voetballen, maar ja, wat moet je dan? In deze blog vertellen we je vijf manieren om de zomerstop voetbal 2024 door te komen. Lees snel verder!

        Zomerstop voetbal spellen voor thuis

        Het liefst vind je iets dat je tijdens de zomerstop voor voetbal kunt doen terwijl je thuis bent. De meeste voetbalverenigingen zitten namelijk ook tijdelijk dicht, waardoor je je thuis moet vermaken. Gelukkig zijn er verschillende spellen die je hier kunt spelen. Bijvoorbeeld:

        • Mini voetbal: met goals voor in je tuin maak je eenvoudig een klein voetbalveldje na. Het voordeel hieraan: je hoeft minder te lopen en kunt stoppen wanneer je wil!
        • Voetbal aan een koord: wil jij de voetbal zomerstop gebruiken om je balgevoel te trainen? Met een voetbal aan een koord houd jij de bal dichterbij, zodat je precies weet hoe deze zich voort zal bewegen. Probeer hoog te houden of te dribbelen en speel in op de beweging van de bal.
        • Inspiratie opdoen: dat jij niet kan voetballen, betekent niet dat er niet meer gevoetbald wordt. Met het EK 2024 en de Copa América gaande, kan jij al je favoriete voetballers aan het werk zien. Laat je inspireren door de kwaliteiten van voetballers als Messi, Rodri of Verbruggen.

        Voetbal op het strand

        Zoek jij verkoeling op het strand? Groot gelijk! Gelukkig betekent niet dat jij de voetbal aan de kant hoeft te leggen, aangezien er buiten het zwemmen om op het strand nog genoeg andere dingen te doen zijn. Met een lichte voetbal speel jij zowel op het strand als in het water verschillende balspellen. Probeer bijvoorbeeld zo vaak mogelijk over te koppen, of gebruik het water als landingsmat voor je keepersoefeningen!

        Met een paar kleine goaltjes tover je het strand ook snel om in een voetbalveld. Je zult vanzelf zien dat anderen mee willen doen, maar kunt ook net zo goed een leuke 1 tegen 1 spelen. Kies in dit geval voor een inklapbare minigoal, zodat deze ook eenvoudig in de auto past.

        Voetvolleybal

        Het leukste zomerse voetbalspel hebben we nog niet eens genoemd: voetvolleybal. Bij dit spel span je een volleybalnet en gebruik je dezelfde regels als volleybal. Het enige verschil: je gebruikt niet je handen, maar je voeten, benen en hoofd. Verder zijn de regels hetzelfde: je mag maximaal twee keer overspelen en de bal mag niet aan jouw kant van het veld landen. Een spel waar je de hele zomerstop voetbal 2024 plezier aan kunt beleven!

        Kom de zomerstop door met Soccer Concepts!

        Wanneer de zomerstop voetbal aangekomen is, is het even doorkomen. Gelukkig begint het voetbalseizoen snel weer en hoef je jezelf niet te lang te vermaken voordat je weer mag trainen. Neem snel een kijkje in het voetbalassortiment van Soccer Concepts en bestel alles wat jij deze zomer nodig hebt. Ga jij voetvolleyen, of toch een ander spel spelen?

        Nieuws

        Recente artikelen

        Vergelijk 0

        Voeg nog een product toe (max. 5)

        Start vergelijking